ŞANLIURFA / SİVEREK - Dumlupınar Ortaokulu

Yunus Emre DEMİRTAŞ

Mehmet Yakup MALBORA

Ekm

Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteği ile okulumuzun kütüphanesini zenginleştirme amacıyla kermes düzenlendi. Katılımın hayli yüksek olduğu kermesimizde öğrencilerimiz ve velilerimiz gönüllerince eğlendiler. Kermeste emeği geçen tüm okul idaresine, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği STEM  Yarışmasında Finale Kalan Projemiz "UZAKTAN KUMANDALI TANK" Tasarlayan Öğrencilerimiz ve Danışman Öğretmeni:

Danışman Öğretmen:İlker ŞAHİN

Öğrenciler: 8/B Sınıfından

Yunus Emre DEMİRTAŞ

Mehmet Yakup MALBORA

Ekm

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı" Düzenlendi...

Eyl

2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenlerimizin katılımıyla okul bahçesinde çoşkuyla kutlandı.
Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim yılında sıra düzenin yenilenmesi için hafta sonu özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Haz

Okulumuz resmi web sitesi yıl sonu başarı sıralamaları açıklandı. Buna göre web sitemiz; Türkiye´de 3022, Şanlıurfa´da 24. ve ilçemizde 1. olmuştur.Web sitemizin güncel tutulmasına katkı sağlayan tüm değerli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz